Hvala vam što ste prepoznali ličnu i društvenu odgovornost prema problemima koji nas okružuju, a i što ste spremni da aktivno učestvujete u kreiranju uspešnije i zdravije zajednice. Podržite naš rad na neki od sledećih načina.
Prvi i osnovni način pomaganja Zoološkom društvu Srbije je da, vi i ljudi iz vaše okoline, postanete naši članovi i, ako ste u mogućnosti, redovno plaćate članarinu.
Društveno odgovorni kolektivi i institucije, ali i pojedinci, mogu imati učešća i pružiti podršku radu Zoološkog društva Srbije uplatom donacije na račun.

Uplatnica za fizička lica:

Uplatnica za pravna lica:

Svaka donacija, bila ona velika ili mala, nama je važna da nastavimo borbu da kroz publikacije, edukaciju i podizanje svesti omogućimo da životinje, naši sustanari na planeti, imaju kvalitetniji život i lepšu budućnost, a društvo da postane humanije.
Doniranjem ćete omogućiti, ukoliko ste sa time saglasni, da se vaše ime ili ime vaše firme nađu u našim publikacijama, a i na našem sajtu i fejsbuku.
Ukoliko želite da predložite da na neki drugi način pomognete rad udruženja Zoološko društvo Srbije, kontaktirajte nas preko mejla.